Taking too long? Close loading screen.

Tyberg Arts & Innovation Lab

Description

The client sought to reimagine their Arts and Technology programs as a central focus of their curriculum with a stunning new classroom space to match.

Taking over the ground floor of a 1986 structure, the project combines 3 classrooms into 2, with an operable white board partition, retractable to accommodate the blending of Arts and Technology programs.  Despite the limitations of the existing structure, natural light is brought deep into the space with new punched openings in the brick façade, bright and playful colors, and a pair of 20’-0” wide, full-height glass garage doors opening on the patio outside

Location:

Los Angeles, CA

Client :

Stephen Wise Temple and Schools

Scope :

2,700 SF Interior, 1,400 SF Exterior

TAIL_03
TAIL_04
TAIL_05
TAIL_02